Open dag Zandbergen Transport

Aanmelden  

Wil jij ook vrachtwagenchauffeur worden?
Kom naar de open dag in Tilburg, Zaandam of Zwolle! 

Heb jij altijd al de droom gehad om vrachtwagenchauffeur te worden? Maar is dit wegens de hoge kosten voor de opleiding altijd jouw droom gebleven? Grijp dan nu je kans en ga via 24/7 Chauffeursdiensten aan de slag bij Zandbergen Transport!

De opleiding tot vrachtwagenchauffeur volg je bij 24/7 Chauffeursdiensten middels het traject van het Sectorinstituut Transport en Logistiek. Tijdens onze open dagen vertellen we je graag alles wat je moet weten over dit opleidingstraject!

De open dagen worden georganiseerd op:

  • 19 oktober 2021 in Tilburg
  • 21 oktober 2021 in Zaandam
  • 2 november 2021 in Zwolle

Aanmelden

  Het opleidingstraject

Zandbergen Transport is een familiebedrijf gespecialiseerd in het transport van levensmiddelen, frisdranken en bouwmaterialen. Wij zijn op zoek naar kandidaten die tot vrachtwagenchauffeur opgeleid willen worden en vervolgens aan de slag gaan als vrachtwagenchauffeur winkeldistributie op meerdere locaties. Het gaat om de locaties: Alkmaar, Tilburg, Zaandam of Zwolle.

Wanneer je het C-rijbewijs hebt behaald kan je al met een bakwagen beginnen. Voordat je start op de bakwagen ga je eerst meerijden met een mentor chauffeur, daarna ga je zelf rijden met begeleiding van de mentor chauffeur. Dit doe je tot dat je alles zelfstandig kan.

Op het moment dat je ook het CE-rijbewijs hebt behaald kan je rustig doorstromen naar de trekker oplegger met begeleiding van een mentor chauffeur. Daarbij krijg je bij het behalen van het CE-rijbewijs een baangarantie van 1 jaar, op basis van 32 uur per week.

Programma

Het programma duurt van 10.00 uur tot ca. 14.00 uur:


10.00 uur - Ontvangst
10.30 uur - Rondleiding door het DC van Albert Heijn
11.30 uur - Presentatie Werken bij Zandbergen en uitleg opleidingstraject
12.30 uur - Lunch en speeddate sessies
14.00 uur - Verwacht einde

Nadat je je hebt aangemeld voor de informatiebijeenkomst nemen we telefonisch contact met je op. Vervolgens ontvang je van ons de exacte tijd waarop we je verwachten.

Meld je direct aan!

Heb jij interesse in dit unieke opleidingstraject? Meld je dan nu aan voor één van de informatiebijeenkomsten! Tijdens deze ochtend krijg je de kans om te zien en ervaren hoe het werk als vrachtwagenchauffeur er uit ziet. Uiteraard heb je deze ochtend ook de mogelijkheid om alle vragen die je hebt te laten beantwoorden.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze opleiding is het van belang dat je minimaal 2 jaar in het bezit bent van een Nederlands B-rijbewijs.
Verder kun je:

  • minimaal 32 uur per week werken
  • een eigen bijdrage voor de rijopleiding betalen. Denk hierbij aan 15% van het lesgeld en overige kosten zoals bijvoorbeeld (her)examens, bestuurderskaart en de medische keuring. 
  • een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen wanneer hierom wordt gevraagd
  • deelnemen aan een verplichte medische keuring

Heb je alle vragen met JA beantwoord? Dan spreken we je graag tijdens één van de informatiebijeenkomsten in Tilburg, Zaandam of Zwolle. Je kunt je aanmelden via onderstaande button. Na aanmelding wordt er contact met je opgenomen en ontvang je een bevestiging met alle benodigde informatie.

Verhinderd?

Wil je graag komen maar ben je helaas verhinderd? Laat dan toch je gegevens achter via het aanmeldformulier. Wij zoeken graag samen met jou naar een oplossing.

Meer weten over Zandbergen Transport?

Bekijk hier een recente video van Zandbergen Transport bij Truckland.

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan voor de open dag!

Kom ook naar de open dag van Zandbergen Transport!

Meld je aan via onderstaande button!