Recruitment Process Outsourcing 

24/7 Chauffeursdiensten biedt als full-service HR dienstverlener een totaaloplossing voor ieder vraagstuk op de arbeidsmarkt. Naast ons ijzersterke uitzendconcept, werving en selectie en onze opleidingstrajecten, bieden wij u ook een nieuw concept aan waarin wij uw organisatie op een andere manier ondersteunen bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers.

Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Als RPO partner nemen wij een gedeelte van het werving en selectie proces voor u uit handen en kunt u gebruik maken van de modernste recruitment- en onboarding tools om sollicitanten zo snel mogelijk binnen uw organisatie te laten starten. Speciaal voor uw organisatie ontwikkelen wij een “werken bij” pagina waarmee uw organisatie in staat is geïnteresseerde kandidaten snel aan uw organisatie te binden. Snelheid in het sollicitatie proces is in de huidige arbeidsmarkt cruciaal. Ook kunnen wij uw organisatie ondersteunen met slimme marketingcampagnes waarmee we uw bedrijf nog beter onder de aandacht kunnen brengen.

Voordelen van RPO

  • Hoge kwaliteit tegen lagere kosten dan uitzenden
  • Geef uw werving een extra impuls middels onze RPO dienstverlening
  • Maak gebruik van de modernste recruitment- en onboardingtools
  • Full-Service HR Dienstverlening

Meer informatie? 

Graag maken we een afspraak om je specifieke wensen te bespreken. Stuur een mail naar info@247cd.nl. Of neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

Samen een kop koffie drinken?

Laat je gegevens achter op onze contactpagina of stuur een e-mail naar info@247cd.nl!