Voordelen van werken bij 24/7 

Wij vinden het belangrijk om naast een leuke baan ook een aantal voordelen te bieden, die het voor jou als chauffeur interessant maken om voor ons te werken. Wanneer je als chauffeur aan de slag gaat voor 24/7 Chauffeursdiensten dan kun je sparen voor bijscholing en werkkleding, korting ontvangen op zorg- en schadeverzekeringen en een voordeelpas om te tanken. 

Voordeel 1: Sparen voor bijscholing Code 95

Speciaal voor medewerkers van 24/7 Chauffeursdiensten is er in samenwerking met onze partner TA Nederland een uniek spaar- en scholingsprogramma ontwikkeld.  

Door bruto loon te sparen mag je netto de inkoop doen van scholingen. Het betreft hier een vrijwillige regeling en samen met de vestiging waarvoor je werkt wordt een spaar-/scholingsovereenkomst opgesteld.

Per gewerkt uur wordt er bruto € 0,50 ingehouden op je salaris. Het opgebouwde tegoed is zichtbaar op je loonstrook. Bij voldoende spaartegoed kun je een opleiding kopen voor Code 95. 24/7 Chauffeursdiensten en TA Nederland zullen je hierin geheel faciliteren. Door op deze manier te sparen kun je heel voordelig je Code 95 punten behalen. 

Interesse in dit spaarprogramma? Neem contact op met de vestiging waarvoor je werkt.

Voordeel 2: Sparen voor werkkleding

Als medewerker bij 24/7 Chauffeursdiensten spaar je automatisch voor werkkleding uit ons eigen kledingpakket. Per gewerkt uur ontvang je €0,10 in je 'kleding spaarpotje'. Heb je 400 uur gewerkt? Dan spaar je €40,- die je kunt besteden aan kleding. Het assortiment bestaat uit standaard werkbroeken, truien, polo’s, petten, werkjassen, winterjassen en veiligheidsvesten.

Wil je werkkleding bestellen? Stuur een mail naar kleding@247cd.nl of neem voor de voorwaarden contact op met de vestiging waarvoor je werkt.

Voordeel 3: Korting op Schadeverzekeringen

Als medewerker van 24/7 Chauffeursdiensten profiteer je van een collectieve korting op schadeverzekeringen via ‘Mijn werk verzekeringen’. We bieden deze collectieve schadeverzekeringen aan in samenwerking met Aon Verzekeringen uit Rotterdam. Aon onderhandelt met diverse verzekeraars. Zo kun je altijd rekenen op de beste voorwaarden en hoogste kortingen. Het aanbod is exclusief voor chauffeurs die werken voor 24/7 Chauffeursdiensten.

Interesse? Neem contact op met de vestiging waarvoor je werkt of vraag direct aan via de website van Aon.

Voordeel 4: Korting op je Zorgverzekering

Wanneer je werkzaam bent bij 24/7 Chauffeursdiensten kun je je collectief voor je ziektekosten verzekeren bij CZ of VGZ. Je krijgt dan een korting op de basis- en aanvullende ziektekostenverzekering. 

Zorgverzekering via CZ
Om gebruik te maken van de collectiviteitsverzekering van CZ heb je een zogenaamd collectiviteitsnummer nodig. Voor het opvragen van het collectiviteitsnummer kun je contact opnemen met je vestiging. 

Zorgverzekering via VGZ
Omdat wij aangesloten zijn bij de ABU kunnen we jou ook een collectieve zorgverzekering van VGZ aanbieden. Heb je interesse in deze verzekering? Klik dan op onderstaande button en bereken je premie. 

Al verzekerd bij CZ of VGZ? Ook dan kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting!

Al verzekerd bij CZ? Log in op Mijn CZ en ga vervolgens naar 'mijn polis'. Kies dan voor "Mijn collectiviteit wijzigen". Doorloop alle stappen en vul het collectiviteitsnummer in. Je nieuwe premie wordt vervolgens berekend.

Al verzekerd bij VGZ? Dan kun je je verzekering aanpassen op Mijn VGZ. Dit kan ook na de premieberekening. Let dan op want de keuzes die je in je premieberekening gemaakt hebt, worden niet automatisch ingevuld in Mijn VGZ. 

Heb je vragen? Neem contact met ons op. 

Voordeel 5: Draag een collega aan en ontvang een bonus

Ken jij iemand die op zoek is naar een functie als vrachtwagenchauffeur C of CE, belader, bijrijder of logistiek medewerker? Of misschien wel iemand die graag de opleiding tot chauffeur wil volgen? Breng hem of haar met ons in contact! Komt deze persoon voor ons werken? Dan ontvang jij hiervoor een beloning!

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!