Werken bij 24/7 

Word jij onze nieuwe collega?

Bij 24/7 Chauffeursdiensten zijn we altijd op zoek naar collega's die het chauffeursvak begrijpen. Bekijk hier onder onze openstaande vacatures. Staan hier geen vacatures (bij jou in de buurt) weergegeven? Stuur ons gerust een open sollicitatie. Net als transport zijn wij continu in beweging. Wellicht hebben we morgen wel een geschikte vacature voor je! Online (recruitment) marketeer

Locatie: Son

Commercieel intercedent Nijmegen


Lees meer

Commercieel Intercedent Heerenveen

Open sollicitatie

Stuur je cv en motivatie naar ons toe en we nemen spoedig contact met je op. 

Commercieel Intercedent Roosendaal

Lees meer!

Commercieel intercedent Vlaardingen

Lees meer!

Wat zeggen onze collega's over 24/7

"Ik werk graag bij 24/7 omdat het heel afwisselend is, geen dag is hetzelfde. Het ene moment maak ik de administratie in orde, het andere moment help ik een chauffeur om zijn droombaan te vinden. Bij 24/7 vind ik de vrijheid om hierin mijn eigen keuzes te maken!"

Ronald, Intercedent vestiging 24/7 Limburg

"Vanaf het allereerste moment dat ik binnen stapte bij 24/7 Chauffeursdiensten voelde het als thuis komen, dat is nooit meer veranderd! Ook al groeit het bedrijf met zijn tijd mee, behoudt het nog steeds zijn 'familie gevoel'. Het is oprecht de leukste werkgever uit mijn carrière."

Marsha, Intercedent vestiging Son

"24/7 geeft mij de kans om door te groeien als intercedent in de uitzendbranche."

Marijn, Intercedent vestiging 24/7 Vlaardingen

Neem contact op met onze afdeling P&O

Heb je een vraag over een van onze vacatures? Of staat jouw droombaan er niet tussen maar denk je wel heel goed bij ons bedrijf te passen? Neem dan contact op met onze afdeling P&O of stuur een open sollicitatie.

Afdeling personeelszaken

Ekkersrijt 7025
5692 HB Son

Bel ons

0499 - 470 497

Social Media

Facebook
LinkedIn