Onze keurmerken

Onze keurmerken

24/7 Chauffeursdiensten is ABU lid en NEN 4400-1 gecertificeerd. De WKA-verklaring van 24/7 Chauffeursdiensten geeft u zekerheid over de afdracht van o.a. sociale premies. Daarnaast staat 24/7 Chauffeursdiensten ingeschreven in het Register Normering Arbeid.

Hiermee tonen wij aan dat:  

  • De administratie en HR Diensten aan strenge kwaliteitsrichtlijnen voldoet.
  • De loonheffingen en omzetbelasting tijdig en correct afdragen worden.

Wat klanten over ons zeggen

24/7 is een uitzendbureau waarbij je nog ├Ęcht contact hebt met de mensen die er werken. Alle intercedenten even gedreven in hun vak, evenals de kandidaten die wij krijgen voorgesteld. De langdurige samenwerking is een wederzijds vertrouwen in elkaar. Fijn dat we dit al jaren doen samen!

Daisy

Wij maken al vele jaren naar tevredenheid gebruik van de diensten van 24/7 Chauffeursdiensten.

Fijn om op deze manier een flexibele schil binnen ons bedrijf te hebben zodat wij gemakkelijk kunnen op- of afschalen als dat nodig is.

Erik

Wij werken al vele jaren samen met 24/7. Vaak bellen we erg ad-hok, ze proberen altijd een oplossing voor te dragen zodat de wagens weer snel bemand is. 

Verder hebben we enkele mensen van hun al geruime tijd bij ons rijden. Heel erg prettig voor ons zodat je snel kunt schakelen als er zich problemen met de planning voordoen je altijd een oplossing voor handen hebt. 

John